Podmlađivanje vrata

Home/Serenity/Podmlađivanje vrata

Podmlađivanje vrata

Podmlađivanje vrata predstavlja jedan od najvećih izazova u očuvanju lepote savremene žene. Koža vrata pored toga što je tanka i lako gubi vlažnost, stalno je izložena spoljašnim uticajnima, bilo da se radi o hladnoći ili jakom suncu. Sve to ostavlja trag i dovodi do pojave bora, suve kože i fleka. Drugi važan faktor je nedovoljna nega regije vrata. Pored lica vrat je često zanemaren i ne pruža mu se dovoljno pažnje.

Prevencija brzom starenju vrata je redovna hidratacija, a pri izlaganju suncu korištenje kreme sa zaštitinim faktorom. Moderna anti-aging medicina nudi nekoliko rešenja za rejuvenaciju vrata, zavisno od problematike. Neke od metoda koje se uspešno primenjuju su:

1. Hemijski pilinzi uklanjanju mrtve ćelije površinskog sloja kože. Kao posledicu toga imamo glatku kožu poboljšane teksture. Pilinge je najbolje raditi tokom hladnijih dana.
2. Hijaluronskim filerima možemo popuniti bore, a pošto je drugo svojstvo hijalurona da veže vodu uspešno hidriramo vrat.
3. Lipoliza je efikasna metoda za uklanjanje masnih naslaga u predelu podvaljka.
4. Mezoterapijski kokteli imaju važnu ulogu u hidrataciji i regeneraciji kože vrata.
5. Mezoniti za zatezanje opuštene kože vrata. Važno ih je koristiti kao prevenciju, da usporimo smanjenje tonusa kože.
 
Sve pomenute metode možete obaviti u našem estetskom centru, posetite nas u ulici Gospodar Jovanova 10 u Beogradu ili zakažite besplatne konsultacije na broj telefona 063 8372533 ili Online.
 
By | 2017-07-21T16:21:34+00:00 July 21st, 2017|Categories: Serenity|0 Comments

About the Author: